Casă impunătoare cu arhitectură futuristă

Casă impunătoare cu arhitectură futuristă

De multe ori, clădirile comerciale ne surprind cu o mulţime de detalii unice care ajută arhitectura să iasă în evidenţă. Însă acest lucru îl vedem mult mai rar la construcţiile rezidenţiale.

Citește si: Tot ce trebuie sa stii despre centura casei

Dar Fox Hollow Home, aşa cum a fost numită această casă, se numără printre excepţii. Masiva construcţie de 404,77 de mp a fost ridicată la periferia oraşului Paso Robles, California, unde atrage atenţia prin arhitectura sa inedită.

Talentatul arhitect Norm Applebaum a fost însărcinat să proiecteze o casă cu arhitectură non-tradiţională, care ulterior a fost ridicată lângă trei stejari cu ramificaţie bogată. Desigur, această misiune a avut provocările şi problemele ei. Principalul obstacol a fost tocmai locaţia deoarece zona este renumită pentru rafalele mari de vânt. Prin urmare, s-a acordat o atenţie deosebită designului acoperişului. Acesta este construit din oţel masiv, are o greutate foarte mare şi o formă specifică.

Citește si: Skysphere, caverna tehnologizată a bărbatului modern

Terminaţiile unice ale acoperişului se extind în toate direcţiile, dincolo de marginile clădirii, pentru a crea zone de relaxare umbrite şi totodată protejate de soarele sudic. Casa se distinge şi prin ferestrele mari, de la tavan şi până la podea. Acestea oferă o vedere amplă a peisajului californian care îţi taie respiraţia.

Materialele naturale, cum ar fi piatra, lemnul deschis şi marmura, ajută la crearea unei arhitecturi exterioare uimitoare şi a unui decor interior confortabil şi personalizat. De altfel, elementele personalizate se regăsesc în întreaga casă, de la pereţi şi până la mobilier.

Citește si: Domurile geodezice sau casele sustenabile ale viitorului

Interiorul casei nu are nimic neobişnuit. Originalitatea acestei locuinţe este dată de structura sa nonconformistă (casa arată ca o navă futuristă), dar care se integrează perfect în peisajul californian. Cu siguranţă, avem exemplul unui design unic pe care trebuie să îl vezi ca să crezi.

Pentru o vizualizare completă a casei (interior şi exterior) accesează galeria foto.

Citește si: BCA CELCO. Caldura, confortul si siguranta familiei tale la costuri minime

Sursa foto: http://adorable-home.com

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate