Cuptoare cu autocuratare catalitica, pirolitica sau cu abur? Afla pe care sa-l alegi si de ce

Cuptoare cu autocuratare catalitica, pirolitica sau cu abur? Afla pe care sa-l alegi si de ce

Exista cel putin trei motive esentiale pentru care este de preferat sa alegi un astfel de echipament de gatit:

-       Scapi de efort si de petele greu de indepartat

-       Eviti deteriorarea suprafetei de gatit

-       Economisesti timp

Exista trei tipuri de autocuratare: pirolitica, catalitica si cu abur. Electrolux este unul dintre producatorii care iti pune la dispozitie toate cele trei tipuri de cuptoare, iar rezultatele excelente oferite de acestea te vor scapa de grija murdariei, pe care o poti lasa in urma. Fiecare dintre cele trei functii foloseste cate un proces specific pentru a indeparta murdaria.

De exemplu, curatarea pirolitica transforma murdaria in cenusa. In cazul cuptoarelor Electrolux, aceasta functie de autocuratare reuseste sa scoata chiar si cele mai dificile pete, in timp record. Piroliza face ca temperatura cuptorului sa creasca pana la 500 de grade, iar resturile de mancare se dizolva si se transforma in cenusa. Tot ce trebuie sa faci apoi este sa stergi interiorul cuptorului cu o laveta umeda. Astfel, scapi de efort, economisesti timp si energie, iar cuptorul tau va arata ca nou mult timp de la cumparare.

Cuptoarele cu autocuratare catalitica au o suprafata din email usor de curatat. Echipamentele de gatit cu autocuratare catalitica de la Electrolux au in interior un strat gros din email, care actioneaza ca un absorbant ce atrage grasimea si murdaria, permitand indepartarea cu usurinta a resturilor de mancare. Printr-o simpla apasare de buton, chiar si grasimile care se depun in colturile greu accesibile ale cuptorului se scurg, lasand suprafata curata si stralucitoare.

O alta inovatie este functia de autocuratare cu abur. Gandita asemenea unui proces de infuzare, prin curatarea cu abur murdaria se dizolva si suprafata cuptorului ramane curata. In plus, acest proces delicat iti permite sa cureti in cuptor, fara sa deteriorezi, chiar si tavile sau alte vase din email. In acest mod, nu vei mai fi nevoita sa le freci cu bureti din sarma si vei face si economie de apa. Daca vrei sa alegi un astfel de echipament, Electrolux are o gama variata de cuptoare care, pe langa functia de autocuratare, dispun si de functii speciale de gatit la abur.    

 

 

 

                                                                                                                                                           

 

Loading...