WIRQUIN Romania exporta produse si accesorii sanitare in intreaga Europa

WIRQUIN Romania exporta produse si accesorii sanitare in intreaga Europa

Wirquin Romania, producator national de echipamente sanitare inovatore pentru bucatarii, bai si toalete, a devenit unul dintre principalii furnizori de astfel de produse pentru Europa Centrala si de Est. Acest lucru, spun oficialii, se datoreaza inovatiei, designului atractiv si adaptarii la cerintele pietei, si se traduce printr-o crestere a cifrei de afaceri, in ultimii ani.

„90% din produsele WIRQUIN, comercializate pe piata locala, sunt fabricate la Bucuresti

Romania este un hub in zona de echipamente sanitare inovatoare si asta deoarece, din cele aproximativ 1.000 de tipuri de produse create in fabrica WIRQUIN Romania, multe sunt exportate in Bulgaria, Grecia, Croatia, Ungaria, Georgia, Iugoslavia sau Republica Moldova. Ceea ce cream noi aici, practic ajunge in toate aceste tari. Mai mult decat atat, WIRQUIN Romania comercializeaza pe piata locala, in proportie de 90%, produse realizate chiar in fabrica din Bucuresti, care dispune de aproximativ 10.000 de metri patrati de spatii de productie, oferind angajatilor un mediu de lucru modern”, afirma Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN Romania, in cadrul unui eveniment organizat de companie.

Parteneriat public-privat pentru transmiterea inovatiei

WIRQUIN Romania si Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania sunt in discutii cu autoritatile romane despre posibilitatea introducerii unor cursuri speciale in cadrul Facultatii de Inginerie a Instalatiilor de la Bucuresti. Tinerii stundenti ar putea invata ce inseamna  inovatia sanitara marca WIRQUIN, devenita un reper de fabricatie la nivel mondial, vor participa activ la actul de inovatie si vor face practica in fabrica acestei companii. La finalul studiilor universitare, vor avea posibilitatea sa lucreze in cadrul grupului. De asemenea, ideile inovatoare ale tinerilor romani vor fi premiate cu sume consistente si cu ore de studiu aplicat in fabricile grupului din Franta sau Africa de Sud. 

Aceste date WIRQUIN Romania si WIRQUIN Group au fost lansate cu ocazia aniversarii a 40 de ani de inovatie si succes ai grupului, moment celebrat in Romania printr-un eveniment special dedicat exclusiv angajatilor, organizat pe data de 10 octombrie a.c., intitulat „Crazy 40’s/Crazy in Love”, prin care compania indeamna la curajul de a incerca experiente noi, sub aura responsabilitatii.

*Compania WIRQUIN Romania este parte a WIRQUIN Group, producator international de echipamente sanitare inovatoare, din anul 1999. Compania-mama a fost infiintata in anul 1977, in Franta, ca un business de familie, pentru a imbunatatii confortul si igiena in domeniul articolelor sanitare si al accesoriilor pentru baie, toalete si bucatarii. WIRQUIN Group lanseaza 15 noi produse anual avand in grija sa salveze consumul de apa, timp si spatiu. Cifra de afaceri pe intregul grup este de 132 de milioane de euro. Grupul este prezent in 75 de tari printre care Marea Britanie, Rusia, China si Africa de Sud. In fiecare an, compania investeste 5% din cifra de afaceri in cercetare si dezvoltare. 

Loading...
ALTI CITITORI AU FOST INTERESATI SI DE